top of page


Нова книга изследва хранителните навици на младото поколение
Как създаваме културни мрежи чрез начините, по които ядем, готвим, и чрез всички избори, които правим за своята храна? Как се оформят...
Around the Table
9.04време за четене: 1 мин.
11 преглеждания
0 коментара


Покана за участие: Важността на Балканите! Пета среща по балканистика на Френската асоциация за балканистични изследвания (AFEBalk)
покана за участие във форум по балканистика
Around the Table
20.01време за четене: 1 мин.
2 преглеждания
0 коментара

Празничното хранене и "автентичната" кухня в България
текст на Десислава Колева за Mediapool.bg Като историк Албена Шкодрова има проблем с разговорите за автентична кухня, защото смята, че се...
Around the Table
20.01време за четене: 1 мин.
6 преглеждания
0 коментара


Лекция на Евгения Кръстева-Благоева за историята и бъдещето на храната събра пълна зала в Бургас
Лекция в Бургас на доц. д-р Евгения Кръстева-Благоева, преподавател в Нов български университет, за историята и бъдещето на храната
Around the Table
27.09.2024 г.време за четене: 1 мин.
24 преглеждания
0 коментара
bottom of page